Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

5000 TL'ye hangi monitörü almalıyım

AyfaEykek

Yeni Üye
PC oyunları için yeni bir monitör almak istiyorum ve bütçem 5000 TL. Özellikle oyun deneyimimi artıracak özelliklere sahip bir monitör arıyorum. Hangi markaları önerirsiniz ve hangi modelleri tercih etmeliyim. Ayrıca bu fiyata alabileceğim en iyi performans ne olur.

Bence 5000 TL'ye alabileceğin en iyi monitörlerden biri Asus TUF Gaming vg27aq. Ben de bir dönem bu modeli kullandım. Oyun için gerçekten harika bir iş çıkarıyor.

Ben de bu konu hakkında baya düşündüm ya bu bütçe dahilinde daha çok oyun için monitör mü almalı yoksa grafik işlerinde mi kullanmalıyım diye karar veremedim. Eğer oyun odaklıysan 144Hz tazeleme hızı olan bir monitör daha keyifli olabilir. Fakat eğer tasarım işleriyle uğraşıyorsan renk doğruluğu iyi olan bir şey tercih etmen daha mantıklı gibi.

Geri