Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

SORU TFT Oynuyor Musunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TFT oynamaya başladım ve gerçekten keyifli bir deneyim. Strateji oluşturmak ve her oyunda farklı kombinasyonlar denemek beni çok sarıyor. Arkadaşlarımla beraber oynamak da ayrı bir eğlence katıyor. Siz hangi şampiyonları tercih ediyorsunuz?

TFT oynamaya başladım ve gerçekten keyifli bir deneyim. Strateji oluşturmak ve her oyunda farklı kombinasyonlar denemek beni çok sarıyor. Arkadaşlarımla beraber oynamak da ayrı bir eğlence katıyor. Siz hangi şampiyonları tercih ediyorsunuz?

Geri