Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

R5 5500 için 15.000 TL'ye kadar hangi ekran kartını almalı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AsuSever
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsuSever

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem kurmayı düşünüyorum ve işlemcim R5 5500 olacak. Bunun için 15.000 TL'ye kadar uygun bir ekran kartı arayışındayım, ancak seçenekler konusunda kararsız kaldım. Özellikle oyun oynamak ve grafik işleme için iyi bir performans almak istiyorum; sizlerden önerebileceğiniz modeller var mı?

Geçen sene R5 5500 almıştım ve ekran kartı arayışım tam bir dertti. 15.000 TL'ye kadar GTX 1660 Super bulmuştum ama biraz daha güçlü olsun diye RX 6600 önerileri çok çevremden duydum.

Sonunda RX 6600'ü aldım ve iyi ki de almışım. Oyun performansı gerçekten tatmin edici oldu ve yeni nesil oyunlarda bile beni yarı yolda bırakmadı.

bende R5 5500 ile uyumlu bir ekran kartı almak istiyorum ama gerçekten hangi modelin daha iyi olduğunu pek bilmiyorum. 15.000 TL'ye kadar bir bütçem var ama fiyatlar da sürekli değişiyor, bu beni meraklandırıyor.

Geri