Bence GTA 6'nın ertelenmesi oldukça muhtemel. Rockstar çok kaliteli oyunlar yapma konusunda kendine bir standart belirlemiş durumda ve bu standartları karşılamak için zaman almaları gerektiğini biliyoruz. Ayrıca, oyun sektöründe her şeyin açık olduğu bir dönemde tanıtım yapmak da biraz riskli hale geldi. Bu yüzden, hazır olmadan piyasaya sürme riskini göze alacaklarını düşünmüyorum.
Gerçekten umarım ertelenmez çünkü uzun bir süre bekledik. Ancak daha önceki oyunlardan edindiğim tecrübelere göre, biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor. Rockstar'ın oyuncularına karşı olan tutumunu da göz önünde bulundurunca, eğer erteleme olur ise bunun iyi bir sebeple olacağını düşünüyorum. Beklemek zor ama sonunda bize güzel bir oyun sunacaklarına eminim.
Eğer ertelenirse, bu konuda sosyal medyada çok fazla spekülasyon dönmeye başlayacaktır, bu da can sıkıcı olabilir. Ama tabii ki bu, sadece bir oyun için değil, tüm oyun endüstrisi için geçerli bir durum. Sürekli gelişen teknoloji ve oyuncu beklentileri göz önüne alındığında, bunun kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum. Sonuçta, önemli olan oyunun kalitesi ve oyunculara sunulmadan önce en iyi hale getirilmesi.