Neler Yeni?
Donanım Forum

Sadece ziyaretçi olarak kalmayın. Teknolojiyi yaşayanlardan olun! Forumumuzda hayalinizdeki bilgisayarı toplamak için rehberlere ulaşabilirsiniz. Uzmanlara ve teknoloji meraklılarına doğrudan sorular sorabilir ve eğlenceli sohbetlere katılarak kendinizi dijital dünyanın tam merkezinde bulabilirsiniz. Bu benzersiz topluluğun bir parçası olmak istemez misiniz? Birkaç saniyenizi ayırın ve ücretsiz üyeliğin tadını çıkartın.

EA Sports FC 26 Sistem Gereksinimleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Root
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Root

Hello! Its me.
Yetkili
Yönetici
EA Sports FC 26 oyunu için çıkış tarihinde geri sayım sürerken oyunun sistem gereksinimleri belli oldu.
Serinin eski oyunlarına yakın bir sistem gereksinimi mevcut. İşte FC 26 sistem gereksinimleri:

BileşenMinimum GereksinimÖnerilen Gereksinim
İşlemci Türü64-bit işlemci ve işletim sistemi64-bit işlemci ve işletim sistemi
İşletim SistemiWindows 10/11 - 64-Bit (Güncel Sürüm)Windows 10/11 - 64-Bit (Güncel Sürüm)
İşlemciAMD Ryzen 5 1600 veya Intel Core i5-6600KAMD Ryzen 7 2700X veya Intel Core i7-6700
RAM8 GB12 GB
Ekran KartıAMD RX 570 veya Nvidia GTX 1050 TiAMD RX 5600 XT veya Nvidia GTX 1660
DirectXSürüm 12Sürüm 12
İnternetGenişbant internet bağlantısıGenişbant internet bağlantısı
Depolama100 GB boş alan100 GB boş alan
Ses KartıDirectX 12 uyumlu, feature level 12_0DirectX 12 uyumlu, feature level 12_0

Geçen senenin neredeyse aynısı. Zaten optimizasyon konusunda bir problem olmuyordu. Bakalım 70 dolara değecek yeniliklerle gelecek mi.

EA Sports FC 26'nın sistem gereksinimleri gerçekten dikkatimi çekti. Geçen yılki oyunu rahat oynayabilen bir sistemim var ama bu sefer daha fazla optimizasyon istiyor gibi. Yeni grafikler ve oynanış dinamikleri çok heyecan verici; umarım bilgisayarım bu yeni özellikleri kaldırabilir! Oyun çıktığında hemen denemek için sabırsızlanıyorum.

Geri